Over ons

Passie voor mooie combinaties, kleur en compositie

Cadeaus zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Vanuit die gedachte begon eigenaresse Jolanda in 2010 met het samenstellen van cadeaupakketten. 

De geschenken moeten een ‘wauw-gevoel’ overbrengen. Daarom stelt Restyle & Smile pakketten – van kleur tot compositie – zorgvuldig samen. Veel bedrijven hebben al ervaren dat de verzorgde en mooi ingepakte cadeaus echt gewaardeerd worden.

Wie is Jolanda?

Jolanda is zeer gedreven om de meest leuke babykleertjes, woondecoratie en andere leuke producten te vinden die er voor zorgen dat  er bijzondere pakketten te verkrijgen zijn. Veel van deze leuke items koopt ze in het buitenland, omdat ze nogal eens met haar echtgenoot meereist naar de landen waar zijn bedrijf werkzaam is. Victoria’s Secret, babykleding van Carters en de Ugg booties uit Australie zijn enkele van de in het buitenland gekochte items.

Jolanda Boorsma

Bezorgen en/of verzenden

U kunt een pakket laten bezorgen of verzenden. Wij bezorgen in een deel van Nederland. De postcodegebieden en tarieven kunt u hier vinden. U kunt uw pakket binnen drie dagen thuis verwachten binnen Nederland. Buiten deze plaatsen worden pakketten altijd verzonden met PostNL, tegen het tarief van 6,95 per pakket binnen Nederland. Buiten Nederland verzenden we volgens de geldende tarieven van PostNL Europa.

 

De verzend- en/of bezorgkosten worden bij het afrekenen van de producten in uw winkelmandje meteen in het totaalbedrag verwerkt. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Referenties

Meer lezen over klanten die u voorgingen? Ga naar onze referentie-pagina met foto’s en omschrijvingen van geslaagde pakketten. 

Comments are closed.